Αρκετές καταγγελίες το τελευταίο 24ωρο για παράβαση των μέτρων κατά της πανδημίας

Η Αστυνομία προχώρησε στην καταγγελία 17 υποστατικών και 37 προσώπων για παράβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε σύνολο 1.142 ελέγχων που διενήργησε από τις 6.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι και τις 6.00 της Δευτέρας.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ανά Επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 91 έλεγχοι και τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στην καταγγελία ενός υποστατικού και 7 προσώπων, ενώ στη Λεμεσό έγινα 310 έλεγχοι που είχαν ως αποτέλεσμα μια καταγγελία υποστατικού και 15 προσώπων.

Στην Επαρχία Λάρνακας έγιναν 182 έλεγχοι το περασμένο 24ωρο και καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά και 7 πρόσωπα, στην Πάφο έγιναν 166 έλεγχοι με αποτέλεσμα να καταγγελθούν 8 υποστατικά και 3 πρόσωπα, στην Αμμόχωστο έγιναν 231 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες σε 2 υποστατικά και ένα πρόσωπο, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 162 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 υποστατικά και 4 προσωπα.

Επίσης έγιναν 6 καταγγελίες στο αεροδρόμιο Λάρνακας για μη χρήση κυπριακής κάρτας πτήσης (Cyprus Flight Pass) ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου δεν υπήρξε καμία αντίστοιχη καταγγελία.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy