Κίτρινη προειδοποίηση για σήμερα – Αυτές τις ώρες πρέπει να προσέχετε από τον ήλιο

Νέα κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα, Κυριακή (16/8).

Συγκεκριμένα η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει για την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα, για υψηλή θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 40 βαθμούς κελσίου.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια το απόγευµα µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 31 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στους 32 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα δυτικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να παραµείνει πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy