Υποβιβάζουν τη Φουενλαμπράδα επειδή απέκρυψε τα κρούσματα κορονοϊού

Δικαστήριο στην Ισπανία πρότεινε τον υποβιβασμό της Φουενλαμπράδα, με την κατηγορία ότι ταξίδεψε στη Γαλικία έχοντας αποκρύψει τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της, θέτοντας ζήτημα δημόσιας υγείας.

Πριν από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Segunda Division, η Φουενλαμπράδα διεκδικούσε είσοδο στην εξάδα, στα playoffs, και λίγο καιρό αργότερα είναι αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό! Δικαστήριο στην Ισπανία πρότεινε να πέσει στην τρίτη κατηγορία η ομάδα της Μαδρίτης, καθώς ταξίδεψε στη Γαλικία για τον αγώνα με τη Λα Κορούνια ενώ δεν θα έπρεπε.

Ο λόγος; Τα κρούσματα κορονοϊού που τη “χτύπησαν” και τα οποία “απέκρυψε” σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θέτοντας έτσι ζήτημα δημόσιας υγείας. Σημειώνεται ακόμα ότι ο σύλλογος της Μαδρίτης ενήργησε με τρόπο που προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου νοθεία του πρωταθλήματος, που επηρεάζει τρίτα μέρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με τη Λα Κορούνια έγινε αρκετές ημέρες αργότερα, ενώ η Φουενλαμπράδα ηττήθηκε και έμεινε εκτός playoffs.

Πηγή: sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy