Τραγωδία στην Λάρνακα: Νεκρός 40χρονος που χτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου

Σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο Στέλιος (Στήβεν) ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ, 40 ετών από το χωριό Σιά. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για τραυματισμένο άντρα, εντός της θαλάσσιας περιοχής της Ορόκλινης.
Στο σκηνή μετέβησαν μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον 40χρονο να είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον μετέφεραν στην ακτή. Στη συνέχεια ο 40χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος είχε μεταβεί στην πιο πάνω περιοχή για ψάρεμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.
Το ταχύπλοο σκάφος παραλήφθηκε ως τεκμήριο και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για την διενέργεια των απαραιτήτων εξετάσεων.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy