Τα μέτρα για τον κορωνοιοί πήγαν περίπατο στη Μύκονο(videos)

Το νησί είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές της Ελλάδας αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν συγκινεί ορισμένους.

Η Μύκονος είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρα τα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από Δευτέρα με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.

Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό από επιχειρηματίες του νησιού οι οποίοι το μόνο που έκαναν… σωστά ήταν να αλλάξουν το ωράριο λειτουργίας τους προσαρμοζόμενοι στους νέους κανόνες που θέλουν στη Μύκονο τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr από το κλαμπ «Tropicana» όλοι οι πελάτες συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός και κάνουν πάρτι την ώρα που σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα περισσότερα από 200 κρούσματα ενώ μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη δίνει μάχη διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ.

protothema.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy