Σε αγώνα θρίλερ με κόκκινη σημαία ο Ντοβιτσιόζο πήρε τρομερή νίκη στην Αυστρία!

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κέρδισε για τρίτη φορά στην καριέρα του στην Αυστρία, σε ένα επεισοδιακό Γκραν Πρι, εκεί όπου την τελευταία πενταετία κυριαρχεί η Ducati. Μία ημέρα μετά, μάλιστα, από τη στιγμή που η εταιρεία του ανακοίνωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν!

Ο Ντοβιτσιόζο ήταν εξαιρετικός, δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως ξεκίνησε τέταρτος και κατάφερε να ξεπεράσει όσους βρίσκονταν μπροστά του για να πάρει την καρό σημαία. Ο Τζόαν Μιρ με Suzuki ήταν δεύτερος, με τον Τζακ Μίλερ να ανεβαίνει στο βάθρο αλλά να χάνει τη δεύτερη θέση στο τέλος με ένα τραγικό οδηγικό λάθος που έκανε.

Τέταρτος ο Μπίτνερ, με τον Βαλεντίνο Ρόσι να τερματίζει 5ος και πάλι καλά να λέει αφού… γλίτωσε από θαύμα από τις ιπτάμενες μηχανές των Ζαρκό και Μορμπιντέλι, οι οποίοι είχαν ένα σοκαριστικό ατύχημα και λίγο έλειψε να παρασύρουν και να τραυματίσουν πολύ σοβαρά τον Ιταλό πολύπειρο αναβάτη, ο οποίος πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy