“Σας θέλουμε έτσι”: Οπαδοί κρέμασαν κούκλες σε γέφυρα μετά τον υποβιβασμό της ομάδα τους (pic)

Απειλητικές διαθέσεις εκδήλωσαν οι Τιφόζι της Περούτζια μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie C, κρεμώντας κούκλες κάτω από γέφυρα της πόλης, με σοκαριστικό πανό να τις συνοδεύει.

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τον τρόπο που επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι φίλοι της Περούτζια για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Serie C.

Οι τιφόζι του ιστορικού συλλόγου δεν μπόρεσαν να χωνέψουν την ήττα της ομάδας από την Πεσκάρα στα πέναλτι (2-1 κ.α., 2-4) για το πλει-άουτ παραμονής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας και μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα, περίπου 700 από αυτούς παρέμειναν έξω από το γήπεδο της ομάδας «Στάντιο Κούρι» πετώντας μπουκάλια και καπνογόνα.

Την ίδια ώρα, όμως, τα ιταλικά μίντια εντόπισαν τέσσερις ανθρώπινες κούκλες κρεμασμένες σε γέφυρα της πόλης και με εμφανίσεις της ομάδας, με ένα πανό να τις συνοδεύει και να αναγράφει: «Σας θέλουμε έτσι».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy