Σε τελικές διαπραγματεύσεις με Κάρλος Ντίας

Σε προσθήκη στη μεσαία γραμμή του ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία έχει εισέλθει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταγραφή του Κάρλος Εντουάρντο Ολιβέιρα Ντίας.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος ανήκει στην Παρανά Κλούμπε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το τέλος του 2021, και δεν αποκλείεται -όπως συνέβη σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν- ν’ αποκτηθεί από τους «γαλαζοκίτρινους» υπό μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Οσμάρ Αντόνιο, ο Ντίας έμεινε εκτός αποστολής της αναμέτρησης με την Γιουβεντούδε, καθώς οι διαπραγματεύσεις για τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρόεδρου της Παρανά Κλούμπε, ο οποίος σημειώνει πως «Ο ποδοσφαιριστής τράβηξε την προσοχή ξένων ομάδων και ολοκληρώνουμε τις σημαντικές διαπραγματεύσεις για τον σύλλογο και τον παίκτη, μια καλή συμφωνία για όλους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy