Δεν πρόλαβε να υπογράψει και πήρε τον πρώτο του τίτλο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ(pic)

Αν και δεν βρέθηκε στον πάγκο της Μακάμπι, ο Γιώργος Δώνης πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο στο Ισραήλ, με την ομάδα από το Τελ Αβίβ να κατακτά το Σούπερ Καπ κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (2-0).

Λίγες ώρες μεσολάβησαν από την ανακοίνωσή του στην τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ο Γιώργος Δώνης πρόσθεσε ήδη τον πρώτο του τίτλο επί ισραηλινού εδάφους στο παλμαρέ του.

Η Μακάμπι επικράτησε με 2-0 της Χαποέλ Μπερ Σεβά, έκανε το «νταμπλ» στους τελικούς του Σούπερ Καπ (4-0 συνολικό σκορ) και πανηγύρισε το 7ο τρόπαιο της ιστορίας της και δεύτερο σερί, με τον Έλληνα coach να κάνει από νωρίς σεφτέ στις επιτυχίες, έστω κι αν δεν βρέθηκε στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Ο 51χρονος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται ακόμη σε καθεστώς καραντίνας μετά το ταξίδι του στο Ισραήλ κι έτσι δεν μπορούσε βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου να δώσει το παρών, με τον Ολλανδό τεχνικό της Κ19, Πάτρικ Φαν Λέουβεν να κοουτσάρει ως υπηρεσιακός στη ρεβάνς.

Ωστόσο, ο Δώνης θα βρίσκεται κανονικά στην άκρη του πάγκου στον μεσοβδόμαδο αγώνα με αντίπαλο τη Ρίγα (19/8, 20:00) για τον 1ο προκριματικό του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν τυπικά ο 5ος τίτλος του Γιώργου Δώνη στο εξωτερικό μετά τα τρία Κύπελλα με την Αλ Αχλί και το πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy