“Όπως ένας ποδοσφαιριστής κάνει λάθη και ο διαιτητής θα κάνει λάθη”

Δηλώσεις στην Cablenet παραχώρησε μετά το τέλος του σημερινού(14/8) φιλικού αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε και ένιωσε ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο ο οποίος ήταν δίπλα μου. Η οικογένειά μου, η κόρη μου που με ανέχτηκε τόσα χρόνια. Χρωστάω στον πατέρα μου που δεν είναι εδώ τώρα μαζί μας, τον έχασα πριν δύο χρόνια. Θα ήθελα να είναι εδώ να με δει να τελειώνω την καριέρα μου. Θέλω να ζητήσω από όλο τον φίλαθλο κόσμο ένα μεγάλο συγνώμη, σε όσους πίκρανα με τα σφυρίγματα μου, ήταν πολλοί αλλά να είναι σίγουροι ότι δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό.Ήταν ότι έβλεπα στο γήπεδο. Έτσι έπραξα στα τελευταία 25 χρόνια. Έχω κάνει λάθη, το αναγνωρίζω αλλά δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα σε όποια λάθη έχω κάνει στην καριέρα μου.

Υπήρχαν πάρα πολλές καλές και πάρα πολλές αρνητικές στιγμές. Γι’ αυτό να ζητήσω ξανά ένα μεγάλο συγνώμη από όλους που με ανέχτηκαν αυτά τα 25 χρόνια. Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Όπως ένας ποδοσφαιριστής κάνει λάθη, και ο διαιτητής θα κάνει λάθη. Για τους διαιτητές ένα πράγμα έχω να πω. Να μάθουν να εμπιστεύονται τα πόδια τα δικά τους και όχι τις πλάτες άλλων. Όταν εμπιστεύεσαι τα πόδια τα δικά σου, μπορείς να φτάσεις και να τελειώσεις μια καριέρα 25 χρόνων. Γι’ αυτό ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να είμαι εδώ αυτή την στιγμή”.

Για το μέλλον του και αν θα μείνει στον χώρο: “Ναι υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Θα τις δούμε, τώρα είναι η στιγμή του game over και τα υπόλοιπα από αύριο”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy