Ο Ζόρντι Κρόϊφ ανέλαβε την Σενζέν

Μετά την… περιπέτεια του στον Ισημερινό και την παραίτηση του από την εθνική ομάδα της χώρας, έξι μήνες μετά την πρόσληψή του και χωρίς να έχει αναλάβει κανονικά τα καθήκοντα του, ο Ζόρντι Κρόιφ, βρήκε τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας στην Κίνα.

Ο 46χρονος τεχνικός και υιός του θρυλικού Γιόχαν, ανέλαβε την Σενζέν, αντικαθιστώντας τον Ιταλό, πρώην διεθνή, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος έφυγε από την κινεζική ομάδα στις 11 Αυγούστου και μετά από μόλις τέσσερις αγώνες στον πάγκο, με απολογισμό τρεις ήττες και μία νίκη.

«Ο Κρόιφ, αναμένεται να φθάσει στην Κίνα στις 16 Αυγούστου και στην συνέχεια θα υποβληθεί στο ιατρικό πρωτόκολλο που σχετίζεται με τον κορονοϊό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση του κινεζικού συλλόγου.

Ο Ολλανδός τεχνικός, έχει παραστάσεις από το κινεζικό πρωτάθλημα, καθώς τον Αύγουστο του 2018, ανέλαβε την Τσονγκινγκ Λιφάν, για να αποχωρήσει από τον σύλλογο, τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς «δεν τα βρήκε» με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy