“Με λυπεί αρκετά ο τραυματισμός του Μπένσοπ…”

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη Cablenet μετά το τέλος του σημερινού(14/8) φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Στάθηκε στον τραυματισμό του Μπένσοπ που αποχώρησε στο μισάωρο του φιλικού.

Αναλυτικά:

“Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, όχι από το αποτέλεσμα. Ήταν μια δυνατή προπόνηση. Με λυπεί αρκετά ο τραυματισμός του Μπένσοπ. Ήταν ο μοναδικός τραυματισμός στην προετοιμασία που δεν προήλθε από χτύπημα. Ελπίζω όλα να είναι καλά. Αύριο θα περιμένουμε για καλύτερη ενημέρωση. Δεν ρίσκαρε και βγήκε αμέσως, αυτό είναι καλό. Ελπίζω να τον έχουμε σύντομα μαζί μας”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας: “Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Όμως, από εδώ και πέρα μετρούν τα αποτελέσματα, οι βαθμοί και… η πρόκριση. Πρώτα θα παίξουμε με τη Δόξα, στόχος οι τρεις βαθμοί και μετά το ματς στην Ευρώπη, στόχος να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα και θα πάμε συγκεντρωμένοι. Όλα είναι πιθανά. Το λάθος δεν μπορείς να το διορθώσεις στη φετινή χρονιά.”

Για τους Σπόλιαριτς, Ψύχα και Μαλεκκίδη: “Η ομάδα έχει επενδύσει σε αυτούς τους παίκτες. Βελτιώνονται, ήρθαν στην ομάδα με δική μου εισήγηση. Σίγουρα όταν πάνε και κάνουν μια γεμάτη χρονιά, θα ανέβουν επίπεδο. Στόχος είναι να επιστρέψουν καλύτεροι. Αυτό συμβαίνει σε όλες μεγάλες ομάδες. Στις μικρές ομάδες πας εκεί για να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου. Γι΄ αυτό δώσαμε τον Μαλεκκίδη, αγωνιζόταν στη Β΄ Κατηγορία. Θα έρθει πιο έμπειρος και πιο έτοιμος για την πρώτη ομάδα του Απόλλωνα”.

Για τις επόμενες μεταγραφές: “Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Απόλλωνα ότι αυτός που θα έρθει είναι για να κάνει τη διαφορά. Όπως οι Νταμπό και Ντιγκινί. Αυτός που θα έρθει να μας δώσει κάτι παραπάνω από αυτούς που έχουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους επιθετικούς που έχουμε και τον τρόπο που κινούνται. Πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί στο τελευταίο κομμάτι και να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις”.

Για το αν είναι κοντά σε μεταγραφή; “Πάντα είμαστε κοντά και ξαφνικά… μακριά. Όταν μπουν οι υπογραφές… Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση για να έρθει ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσει η φετινή σεζόν και να ολοκληρωθεί. Για όλους μας. Είναι όλη μας η ζωή. Πρέπει να ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα και να τελειώσει. Να είναι όλοι υγιείς”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy