Κρούσμα κορωνοϊού στο ΡΙΚ – Η ανακοίνωση προς τους εργαζομένους

Το προσωπικό του σταθμού, ενημερώθηκε σήμερα Παρασκευή (14/8) για τον εντοπισμό θετικού κρούσματος σε έναν από τους συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που έχει αποσταλεί σε όλο το προσωπικό του σταθμού, αναφέρεται ότι το θετικό κρούσμα απουσίαζε για 2 εβδομάδες από τον σταθμό με άδεια αναπαύσεως, γεγονός που δεν συντρέχει κανένα λόγο ανησυχίας προς τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, για προληπτικούς λόγους και με βάση το πρωτόκολλο, η διεύθυνση του σταθμού έχει ήδη προχωρήσεις στην απολύμανση των κεντρικών κτηρίων.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πληροφόρηση για θετικό κρούσμα συναδέλφου.

Ο συνάδελφος απουσίαζε εδώ και 2 εβδομάδες από το Ρ.Ι.Κ. με άδεια αναπαύσεως και έχει τεθεί πλέον σε καραντίνα. Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η Διεύθυνση έχει ήδη προχωρήσει με προληπτική απολύμανση των κεντρικών κτηρίων του Ρ.Ι.Κ.

Συνάδελφοι,

Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα τυπικοί και συνεπείς στην τήρηση των κανόνων ατομικής προστασίας όπως αυτοί έχουν κοινοποιηθεί στο προσωπικό. Η χρήση μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους είναι απαραίτητη. Είναι πολύ σημαντικό να περιορίσετε τις κινήσεις σας στον εργασιακό χώρο» .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy