Κλείνουν κέντρα διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωϊ – Αναλυτικά τα νέα μέτρα στην ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα στους νέους: “Δεν είστε άτρωτοι” – Αναλυτικά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Το κλείσιμο των κέντρων διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωϊ και στην περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς μετά την αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, τίθεται όριο 50 ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, επιβάλλονται ειδικά μέτρα περιορισμού σε Πάρο και Αντίπαρο στα πρότυπα του Πόρου.

“Δεν είστε άτρωτοι” δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας απευθυνόμενος στους νέους.

Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς:

– Όριο 50 ατόμων για τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές.

– Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί και στην περιφέρεια Αττικής έως τις 24 Αυγούστου.

– Εφαρμογή δέσμης μέτρων σε Πάρο και Αντίπαρο από αύριο το πρωί στις 6 έως 24 Αυγούστου με αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης.

– Παράταση έως τις 24 Αυγούστου για τα μέτρα στον Πόρο με την αλλαγή όμως της ώρας που θα κλείνουν τα καταστήματα από τις 11, στις 12 το βράδυ.

– Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού εντός στρατοπέδων, δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

– Προληπτικός εργαστηριακός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό όλων όσων επιστρέφουν από άδειες στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αυτούς που εργάζονται σε χώρους υψηλού συγχρωτισμού.

– Τα μέλη των ομάδων αυξημένο κινδύνου που εργάζονται στο Δημόσιο, έως τις 31 Αυγούστου θα εργάζονται με τηλεργασία.

– Σύσταση για γενικευμένη χρήση μάσκας για μια εβδομάδα, σε όσους επιστρέφουν από ταξίδι σε επιβαρυμένη περιοχή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy