Ο Σελίμοβιτς μίλησε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, για τον Απόλλωνα και το μέλλον του

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς στην ιστοσελίδα lequotidien.lu:

Λοιπόν, μετά την Κύπρο, συνεχίζεις την περιοδεία σου στα νησιά της Μεσογείου;

Μου έστειλαν τα ίδια μηνύματα (γελάει). Έχω πει ότι μου αρέσει η ζωή στην θάλασσα. Ή να το πω πιο απλά, έχω μάνατζερ και όχι ταξιδιωτικό πράκτορα. Όμως, πραγματικά είμαι τυχερός που ενδιαφέρονται ομάδες για εμένα. Είχα μια καλή χρονιά στην Κύπρο, δεν είναι διακοπές αλλά δουλειά.

Στο τέλος, είναι σπάνιο για ένα club να δέχεται αρνητική απάντηση έξι μήνες νωρίτερα και μετά να επανέρχεται με νέα πρόταση για τον ίδιο παίκτη…

Ευτυχώς, είμαι χαρούμενος που το club δεν άλλαξε γνώμη. Συνέχισαν να με παρακολουθούν, γνωρίζω τον βοηθό του προπονητή γιατί ήμασταν μαζί στον Απόλλωνα για έξι μήνες αλλά η επαφή με τον ΟΦΗ δεν διατηρήθηκε εξαιτίας του.

Ποιο είναι το πρότζεκτ του ΟΦΗ;

Ετοιμαζόμαστε για την Ευρώπη λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού. Συμμετέχουμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο, καθόλου άσχημα ε; Όσο για το μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, το club έχει νέο πρόεδρο, Eλληνοαμερικάνος που θέλει να σταθεροποιήσει το club στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα που επέστρεψε δυναμικά. Ξέρεις, ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν προπονητής εδώ.

Δεν θα ήθελες να δουλέψεις μαζί με τον Τζενάρο Γκατούζο;

Γιατί όχι στο μέλλον; Είναι ακόμα προπονητής στην Μίλαν, έτσι; Όχι, πλάκα κάνω (γέλια)

Τι περιμένεις να πάρεις σε αυτό το νέο βήμα της καριέρας σου;

Θέλω να κερδίσω την θέση μου ως βασικός και να απολαύσω μεγάλα ματς απέναντι σε μεγάλα club. Θα έλεγα με κάτι άλλο… μεγάλο αλλά ας πω γεμάτα γήπεδα. Γιατί αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα να παίξεις. Θέλω να γίνω ηγέτης και επίσης να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι και να πετύχω και άλλα γκολ.

Όταν πήγες στην Κύπρο, γρήγορα εξελίχθηκες. Για εσένα το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα σοβαρό βήμα προς τα μπροστά; Και στο τέλος το Κυπριακό πρωτάθλημα έχει υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Ίσως βέβαια το να παίζεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, θα σε κάνει να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο;

Πολλοί υποτιμούν το πρωτάθλημα της Κύπρου. Όταν πας εκεί, γρήγορα μπαίνει μια ταμπέλα που δεν είναι τόσο κακή. Ο αριθμός των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη πετυχαίνουν επιτυχίες όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό, οι ελληνικές ομάδες είχαν δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια αλλά το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μου έκανε εντύπωση πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερο, με έκανε να νιώσω περίεργα αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι κάνω ένα βήμα μπροστά. Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο σεβασμό από την Κύπρο και η αλήθεια γράφεται μέσα στο γήπεδο.

Ο Ενές Μαχμούτοβιτς έχει συμβόλαιο με την Αμιάν, ο Τιμ Χάλ πήγε στην Ζιλ Βιθέντε. Ο ανταγωνιστμός για μια θέση στην εθνική ομάδα είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Πήρα τηλέφωνο τον Τιμ, συνεχάρη ο ένας τον άλλον. Δεν είναι επίσημη η μεταγραφή του για τον Ενές αλλά νομίζω πως είναι μια καλή περίοδος για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Πόσο πλήρωσε ο ΟΦΗ για να σε πάρει; Πόσο κοστίζει σήμερα ο Βαχίντ Σελίμοβιτς; Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία σου είναι 650.000 ευρώ.

Δεν είναι δική μου δουλειά να πω, σίγουρα ξέρει ο Απόλλωνας. Η μεταγραφή έγινε κάτω από καλούς όρους και τώρα είμαι εδώ. Ήδη έχω κάνει δύο προπονήσεις ενώ θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό σε φιλικό παιχνίδι στις 29 Αυγούστου και στην συνέχεια ξεκινάει το πρωτάθλημα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy