Αποφάσεις UEFA για τις διοργανώσεις Παίδων, Νέων και Νεανίδων

Ενημέρωση απο ΚΟΠ για τις αποφάσεις της UEFA.

Η UEFA ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα στις διοργανώσεις της για τις Εθνικές ομάδες Παίδων U17, Νέων U19 και Νεανίδων U17 και U19.

Αναλυτικά οι αποφάσεις για τις διοργανώσεις που ενδιαφέρουν τις δικές μας Εθνικές ομάδες:

-Τα προκριματικά των Παίδων U17 θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2021 αντί για Οκτώβρη και Νιόβρη του 2020 που ήταν προγραμματισμένα. Οι δεκατρείς πρώτες ομάδες και άλλες δύο ομάδες ανάλογα με την κατάταξη τους, θα συμμετάσχουν στην τελική φάση που θα γίνει το Μάιο του 2021 στην Κύπρο. Καταργείται ο Elite Round. Η Κύπρος θα συμμετάσχει στην τελική φάση ως διοργανώτρια και δεν μπαίνει στη διαδικασία των προκριματικών.

-Τα προκριματικά των Νεανίδων U19 θα γίνουν το Φεβρουάριο του 2021 αντί το Νοέμβριο του 2020. Η Κύπρος κληρώθηκε στον έβδομο όμιλο και αντίπαλοι της ομάδας  μας θα είναι το Βέλγιο, η Σουηδία και το Αζερμπαϊτζάν. Οι αγώνες του ομίλου μας θα γίνουν στο Βέλγιο. Καταργείται ο Elite Round. Οι δεκατρείς πρώτες ομάδες των προκριματικών ομίλων και η καλύτερη δεύτερη από όλους τους ομίλους, θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ αγώνες play-off για να προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Τα προκριματικά των Νέων U19 θα γίνουν το Μάρτιο του 2021 αντι το Νοέμβριο του 2020. Καταργείται ο Elite Round. Οι δεκατρείς πρώτες ομάδες των προκριματικών ομίλων και η καλύτερη δεύτερη από όλους τους ομίλους, θα αγωνιστούν σε νοκ άουτ αγώνες play-off για να προκύψουν οι ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.  Η Εθνική μας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο, τη Σλοβακία και την Ιταλία. Οι αγώνες του ομίλου μας θα γίνουν στη Σλοβακία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy