Κρούσματα κορωνοϊού σε δικηγορικό γραφείο – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Αυτούσια η ανακοίνωση της εταιρείας στην οποία εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοιού.

H δικηγορική εταιρεία Dr Andreas P. Poetis & Co LLC, με πλήρη υπευθυνότητα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, θέλουμε να ενημερώσουμε ότι:

1. Τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 6/8/20, δικηγόρος του γραφείου μας διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοἳό. Ο δικηγόρος μας απουσίαζε από το γραφείο με άδεια από την προηγούμενη Πέμπτη 30/7/20. Συνεπώς, δεν βρισκόταν στο γραφείο ή στο δικαστήριο και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό.

2. Ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο, πρίν ακόμη μας ζητηθεί από τις υπηρεσίες εφαρμόζοντας όλες τις οδηγίες και τους κανονισμούς:

( α ) Την αναστολή των εργασιών εντός γραφείου από την Πέμπτη 6/8/20 το απόγευμα πρίν το αποτέλεσμα του τέστ.

( β ) Την απόλυμανση από εγκεκριμένο συνεργείο το πρωί της Παρασκευής 7/8/20. Απεστάλη η απόδειξη στις υπηρεσίες.

( γ )  Με έξοδα της εταιρείας έγινε τεστ από εγκεκριμένο χημείο του κράτους σε όλο το προσωπικό και κάποιους συνεργάτες μας την Παρασκευή 7/8/20.
( δ ) Ενημερώσαμε την ίδια μέρα τηλεφωνικά τα πρόσωπα που ενδεχομένως να ήταν στενές επαφές του κρούσματος.

3. Το Σάββατο 8/8/20 δόθηκαν τα αποτελέσματα για όλους και ήταν όλοι αρνητικοί, πλην μιας ασκούμενης δικηγόρου μας που βρέθηκε θετική όμως συνδέεται με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα που αποτελεί στενή της επαφή. Το τέστ επαναλήφθηκε ακόμα μια φορά το Σάββατο το πρωί σε τέσσερα άτομα και ήταν αρνητικοί.

4. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους ζήτησαν την Κυριακή 9/8/20 να επαναληφθούν τα τέστς σε 11 άτομα του προσωπικού. Το τέστ έγινε τη Δευτέρα 10/8/20 σε όλους.

5. Όλα τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 12/8/20 και μας ανάφεραν ότι ένα μέλος του προσωπικού ήταν θετικό. Οι δύο θετικοί στον κορωνοιό και οι στενές επαφές τους (μόνο 2) βρίσκονται επίσης υπό περιορισμό.

6. Επισημαίνουμε ότι το γραφείο εξακολουθεί να παραμένει κλειστό και η επαναλειτουργία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες όπως προνοούν οι σχετικοί κανονισμοί.

Καθ᾽ όλη τη διάρκεια της πανδημίας έτσι και σε αυτό το γεγονός, η εταιρεία μας εφάρμοσε αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα, ενεργώντας προνοητικά με εταιρική κοινωνική ευθύνη, όπως υπεύθυνα, ηθικά και επαγγελματικά εργαζόμαστε κάθε μέρα από το 1968.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy