“Θα δουλέψω σκληρά για να γράψω ιστορία με την ΑΕΛ”

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν πολλά στην ΑΕΛ ενόψει και της φετινής σεζόν είναι ο Ντανίλο, ο οποίος και κουβαλά αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις. Είχε αγωνιστεί σε Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ντίνμπρο, Αντάλιασπορ, με τελευταίο σταθμό τη Ντινάμο Μίνσκ.

Ο Βραζιλιάνος με Βέλγικο διαβατήριο έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «vavel.com», αναφέροντας ότι θέλει να γράψει ιστορία με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Για τη σεζόν που ακολουθεί: «Δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε αυτό το χρόνο ξεχωριστό για όλους στον σύλλογο. Πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση στα παιχνίδια στα παιχνίδια και προπονούμαστε γι’ αυτό. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θέλουμε τίτλους για την ομάδα και τους οπαδούς μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θα δουλέψω σκληρά για να γράψω ιστορία με την ΑΕΛ, όπως έχω πράξει όπου και αν έπαιξα. Ελπίζω όλα να πάνε όπως το υπολογίζω, και έχω την αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρω».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy