Αναβλήθηκαν παιχνίδια των Αμπερντίν και Σέλτικ, λόγω κορονοϊού

Την αναβολή των επόμενων δύο αναμετρήσεων της Αμπερντίν και της Σέλτικ για το πρωτάθλημα Σκωτίας, λόγω κορονοϊού, γνωστοποίησε σήμερα (11/8) η ποδοσφαιρική λίγκα της χώρας (SPFL).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι άνθρωποι της SPFL συζήτησαν σήμερα το πρωί με τον υπουργό Υγείας της χώρας και κυβερνητικούς συμβούλους και στη διάρκεια των συνομιλιών «έπεσε στο τραπέζι» το αίτημα για την αναβολή των αγώνων των δύο ομάδων, για το οποίο υπήρξε συμφωνία. «Τα συγκεκριμένα παιχνίδια αναβλήθηκαν υπό το φως των συνεχιζόμενων περιορισμών στο Αμπερντίν, αλλά και της είδησης ότι ο παίκτης της Σέλτικ, Μπολί Μπολινγκολί-Μπομπό παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες περί δημόσιας υγείας και τα πρωτόκολλα του ποδοσφαίρου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος αμυντικός έκανε «ταξίδι-αστραπή» στην Ισπανία πριν τον αγώνα με την Κιλμάρνοκ, χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση, ενώ μετά την επιστροφή του έπαιξε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς προηγουμένως να έχει τεθεί για κάποιο διάστημα σε καραντίνα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αποφασίστηκε να αναβληθούν τα επόμενα δύο παιχνίδια που έχουν να δώσουν η Αμπερντίν και η Σέλτικ στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Οι «ντονς» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν αύριο (12/8) τη Χάμιλτον και το προσεχές Σάββατο (15/8) τη Σέλτικ, ενώ, από την πλευρά τους, οι «Κέλτες», εκτός από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αμπερντίν, θα αναμετρώνταν αύριο (12/8) εκτός έδρας με τη Σεντ Μίρεν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy