Στις 20 Αυγούστου η κλήρωση στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-17, Κ-16, Κ-15, Κ-14 περιόδου 2020/21 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ.

Τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020 και σε αυτά θα συμμετάσχουν τα ακόλουθα Σωματεία:

ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, Άρης Λεμεσού, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Ε.Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας, Ε.Ν. Παραλιμνίου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Οθέλλος Αθηαίνου, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ακρίτας Χλώρακας και Εθνικός Άσσιας.

Για τα πιο πάνω Πρωταθλήματα Παίδων θα ισχύουν τα πιο κάτω:

*Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για πρώτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €300.00.

*Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για δεύτερη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €500.00.

*Σε περίπτωση μη καθόδου οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας (Κ17, Κ16, Κ15, Κ14) για τρίτη φορά, θα συνεπάγεται εκτός των άλλων επιπτώσεων που προβλέπονται στους Κανονισμούς και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, την παραπομπή του Σωματείου στη Δικαστική Επιτροπή με πρόστιμο €1000.00.

*Οι ίδιες ποινές θα ισχύουν και σε περίπτωση καθόδου ομάδας με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές ή διακοπή του αγώνα λόγω του ότι η ομάδα κατέληξε με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.

*Για όσες ομάδες η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση αποχώρησης θα ισχύουν οι διατάξεις και η Προκήρυξη Γ΄ Κατηγορίας περί αποχώρησης ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν, ο μέγιστος αριθμός ατόμων από κάθε Σωματείο που μπορούν να παρευρεθούν στην κλήρωση είναι ένα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy