“Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο, θα αγωνιστούμε εκτός έδρας αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου”

Ο προπονητής της Σαμπουρτάλο,Temur Shalamberidze μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα μετά τη σημερινή(10/8) κλήρωση.
Αναλυτικά τι ανέφερε:
“Ο Απόλλωνας της Κύπρου είναι μια παραδοσιακή ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Αυτά που μάθαμε μέχρι τώρα είναι πως στην ομάδα υπάρχουν 16 ξένοι ποδοσφαιριστές. Η σεζόν έχει σταματήσει στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού. Οι ομάδες πήραν θέση στην Ευρώπη ανάλογα με τις θέσεις που έχουν τερματίσει λόγω της διακοπής. Ο Απόλλωνας ήταν τέταρτος. Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα στην Κύπρο αρχίζει 22 Αυγούστου, αλλά ο αντίπαλος μας παίζει φιλικά παιχνίδια. Αν δούμε τους αγώνες θα δούμε πως έχασαν το πρώτο παιχνίδι από τα έξι και στα άλλα έχουν κερδίσει. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και φυσικά θα αγωνιστούμε εκτός έδρας αλλά εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Όλα μπορούν να συμβούν και ο καλύτερος ας κερδίσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy