Πυκνή τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο – Επιστρέφουν οι εκδρομείς

Αυξημένη είναι η τροχαία κίνηση στο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας – Λευκωσίας, με επίκεντρο την περιοχή Ριζοελιάς, λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ της Κυριακής, χωρίς ωστόσο να παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της  κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό. Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη του οδικού δικτύου, καθώς και η ρύθμιση της κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του.

Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, μέσα από την ιστοσελίδα της Αστυνομίας, www.cypruspolicenews.com, τους λογαριασμούς της στο Facebook και το Twitter και από την εφαρμογή της Αστυνομίας – application Αστυνομία Κύπρου – για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές ταμπλέτες, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy