Εκκενώνουν το χωριό Πραστειό Αυδήμου λόγω της πυρκαγιάς – Κινδυνεύουν κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά

Κινδυνεύουν μεμονωμένες κατοικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στο Πραστειό Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 το μεσημέρι  σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή μετά από εκτίμηση κινδύνου έγινε ενημέρωση Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας για εφαρμογή του Σχεδίου Πολύβιος και εκκένωση του χωριού Πραστειό, ενώ τα εναέρια μέσα ενισχύονται και οι δυνάμεις πυρόσβεσης προχωρούν στο σχέδιο Ίκαρος.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τέσσερις εστίες στο Πραστειό Αυδήμου της Επαρχίας Λεμεσού στις δύο το μεσημέρι. Επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματα τους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, 2 από Τμήμα Δασών, 1 από Τμήμα Θήρα.

«Οι εναέριες δυνάμεις ενισχύονται επίσης και επί του παρόντος επιχειρούν 4 μέσα και προγραμματίζεται ενίσχυση τους. Πνέουν σφοδροί άνεμοι», γράφει στο tweet του ο κ. Κεττής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy