Γκατούζο για Πίρλο: “Τώρα την πάτησε”

Ο Αντρέα Πίρλο, εδώ και λίγα 24ωρα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους και ο Τζενάρο Γκατούζο, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την επιλογή του συμπατριώτη του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «μπιανκονέρι».

Η απόλυση του Μαουρίτσο Σάρι μετά τον αποκλεισμό από τη Λυών, έφερε τον Αντρέα Πίρλο στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, μόλις έμαθε την είδηση, θέλησε να δώσει συμβουλές στον Πίρλο, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως το μονοπάτι που επέλεξε να διαβεί περιέχει δυσκολίες.

«Την πάτησε τώρα, αυτή είναι η δουλειά. Είναι τυχερός που ξεκινάει στη Γιουβέντους, αλλά σε αυτό το επάγγελμα το να είσαι καλός παίκτης δε φτάνει. Πρέπει να διαβάζεις, να δουλεύεις σκληρά και δεν κοιμάσαι πολύ. Το να είσαι παίκτης και προπονητής δεν είναι το ίδιο πράγμα. Είναι εντελώς διαφορετικό επάγγελμα και δε μπορούμε να το μάθουμε από τα βιβλία. Πρέπει να μπούμε μέσα και να δουλέψουμε σκληρά. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy