Σκάει… τρελή πρόταση από την Ρεάλ για Ντιμπάλα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Πάουλο Ντιμπάλα και προσφέρει τρελά λεφτά και έναν εκ των Ίσκο ή Κρόος στην Γιουβέντους ως αντάλλαγμα.

Διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή της χρονιάς, φαίνεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως αναφέρει το «sportmediaset», οι Μαδριλένοι ετοιμάζουν μία… τρελή πρόταση για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από την Γιουβέντους! Συγκεκριμένα, προσφέρουν το ποσό των 100 εκατ. ευρώ και έναν εκ των Ίσκο ή Κρόος για τον Αργεντινό παικταρά!

Προφανώς, η επιλογή ενός εκ των Ίσκο ή Κρόος θα είναι από την Γιουβέντους, με την Ρεάλ να κοστολογεί αμφότερους από 60 εκατ. ευρώ και μαζί με τα 100 εκατ. ευρώ σε μετρητά που προσφέρει, ανεβάζει την τιμή του deal στα 160 εκατ. ευρώ ώστε να ικανοποιήσει τα «θέλω» της Μεγάλης Κυρίας.

Το τι θα κάνει η Γιουβέντους και ποια θα είναι η απάντησή της στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει άγνωστο, αλλά η αλήθεια είναι πως τόσο το ποσό είναι μεγάλο όσο και ο Ίσκο ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Αντρέα Πίρλο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy