Εργασίες στον δρόμο Λεμεσού – Πάφου, κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 8 Αυγούστου. Θα διεξάγονται ωστόσο οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 3.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ. κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στο κέντρο της Λευκωσίας, λόγω των εργασιών ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου των οδών Μακάριου Γ’ – Στασικράτους και Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας, παραμένει κλειστό το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τις οδούς Αφροδίτης και Στασάνδρου, στο οποίο δεν επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy