Ενδιαφέρει και αξιολογείται η περίπτωση Σίμιτς

Για ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον 25χρονο ακραίο επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, Βέλικο Σίμιτς, κάνουν λόγω σερβικά δημοσιεύματα.

Όπως σημειώνεται, ο Σίμιτς δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για τη νέα περίοδο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περίπτωσή του, σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, εξετάζουν δύο ομάδες της Πολωνίας, αλλά και ο Απόλλωνας.

Λόγος, μάλιστα, γίνεται και για το καθεστώς της πιθανής μετακίνησης του Σίμιτς. Τονίζεται ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο, με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο Σίμιτς ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα, προτού ξεκιντευτεί σε νεαρή ηλικια για να ενταχθεί στη Βασιλεία. Απ’ εκεί είχε παραχωρηθεί ως δανεικός σε Ντομζάλε, Σαφχάουζεν και Κιάσο, ενώ πέρασε επίσης από Βίντεντουρ και Ζέμουν.

Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στον Αστέρα, με τον οποίο μέτρησε 43 συμμετοχές και τρία γκολ στο σερβικό πρωτάθλημα την τελευταία διετία. Είναι επίσης διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του.

Η ιστοσελίδα μας είχε επικοινωνία με τον επίσημο Απόλλωνα από τον οποίο μας αναφέρθηκε ότι η περίπτωση του Σίμιτς ενδιαφέρει και αξιολογείται από τους ιθύνοντες του προγραμματισμού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy