Ένας Κριστιάνο δεν έφτανε και η Λιόν έκανε το… θαύμα!

Η Λιόν των… θαυμάτων! Παρά την ήττα της με 2-1 από τη Γιουβέντους, οι Γάλλοι πήραν μεγάλη πρόκριση στους «8» του Champions League, με τον Κριστιάνο να προσπαθεί μόνος του για την ανατροπή.

Αν περίμενε κανείς από τη Γιουβέντους να μεταμορφωθεί μέσα σε λίγα 24ωρα, διαφοροποιώντας την κακή της εικόνα στο πρωτάθλημα, τότε μάλλον δεν είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Το καλό για τη Λιόν είναι ότι είχε ίδια εικόνα της τραγικής Γιούβε του Μαουρίτσιο Σάρι και απόλυτα δίκαια πανηγυρίζει την πρόκρισή της στους «8» του Champions League, κλείνοντας εισιτήρια για Πορτογαλία όπου θα γίνει το Final 8.

Μπορεί οι Γάλλοι να ηττήθηκαν 2-1 από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά με όπλο τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο ματς, έριξε στο καναβάτσο τους «μπιανκονέρι» που πλέον αναζητούν ευθύνες του φετινού φιάσκου στη διοργάνωση και πιθανότατα νέο προπονητή, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι προ της εξόδου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-3-3): Σέζνι – Κουαδράδο (70’ Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο – Πιάνιτς (60’ Ράμσεϊ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ – Κ. Ρονάλντο, Ιγουαΐν, Μπερναρντέσκι (70’ Ντιμπάλα, 84’ Ολιβιέρι)

ΛΙΟΝ (3-1-4-2): Λόπες – Ντεναγέρ (61’ Αντερσεν), Μαρσέλο, Μαρσάλ – Γκιμαράες – Ντιμπουά, Κακερέ, Αουάρ (90’+1’ Μέντες), Κορνέ – Ντεπάι (67’ Ντεμπελέ), Εκαμπί (67’ Αντελαΐντ)

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy