Στην Α΄κατηγορία και ενίσχυση με τη Βραζιλιάνα Julia Azevedo

251

Με επίσημη της ανακοίνωση η ομάδα Βόλεϊ, της Lemesos Volleyball, ανακοινώνει με περηφάνια την άνοδο της στην Α΄κατηγορία αλλά και τη σύναψη συμφωνίας με τη Βραζιλιάνα παίκτρια Julia Azevedo.

Αναλυτικά:

Η Lemesos Volleyball περήφανα ανακοινώνει την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία Γυναικών του Κυπριακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας από την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Είμαστε περήφανοι που ο στόχος που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς έχει επιτευχθεί. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, τους RCB, Safebulkers, Invisalign, UMAR-WSR, FxPro, Cyprialife, Andys Motors, So Easy, House Control, SK Law Firm, Pafilia, Excellence που στάθηκαν δίπλα μας και τους χορηγούς επικοινωνίας Capital και Action in Sports.

Ευχαριστούμε την προπονητική Ομάδα και όλες τις παίκτριες για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση τους και όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξη. Το ρόστερ μας ενισχύεται φέτος με την υπογραφή νέας συνεργασίας με την Βραζιλιάνα πετοσφαιρίστρια Júlia Azevedo.

Επίσης έχουμε ανανεώσει τη συνεργασία μας με την Αμερικανίδα πετοσφαιρίστρια Summer Avery. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τα ίδια ιδανικά, το ίδιο πείσμα για να κάνουμε την άνοδο μας ακόμη πιο ανταγωνιστική.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy