Σε περιορισμό ο Μπεν Σαχάρ, εκτός ομάδας ο Ντε Βινσέντι

Για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε σήμερα(7/8) στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος.

Τι ανέφερε:

«Από τα έξι φιλικά τα τέσσερα θα ήταν τηλεοπτικά και όταν υπάρχει και ο περιορισμός με τα 500 εισιτήρια είναι σημαντικό για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα. Ευχόμαστε αυτό να είναι διαφορετικό με την έναρξη του πρωταθλήματος, να έχουμε περισσότερο κόσμο και καλύτερη επιδημιολογική εικόνα. Είμαστε ήδη σε αντίστροφη μέτρηση, πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και είναι ευκαιρίες μεγάλες για τον κ. Ουζουνίδη να μπορέσει να καταλήξει όσο γίνεται καλύτερα στα πλάνα του. Ήδη από το προηγούμενο φιλικό με την Ανόρθωση αλλάζει κάπως η φιλοσοφία, δίνεται περισσότερος χρόνος σε κάποιους ποδοσφαιριστές και το ίδιο θα συμβεί και στα υπόλοιπα δύο με ΑΕΚ σήμερα και με τον Απόλλωνα 14 Αυγούστου» είπε αρχικά.

Για τον Μπεν Σαχάρ: «Ο Μπεν Σαχάρ είναι εκτός αποστολής, είναι σε περιορισμό ο οποίος θα λήξει την Δευτέρα».

Πως πάει ο Ντε Βινσέντι; «Ο Ντε Βινσέντι είναι εκτός επιλογών. Συνεχίζει το πρόγραμμα επαναφοράς του. Ταλαιπωρείται αρκετά τα τελευταία χρόνια από ένα συγκεκριμένο τραυματισμό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι ένα παιδί που δεν δουλεύει, προσπαθεί και θέλουμε να το πάμε όσο πιο συνετά γίνεται γιατί είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Με βάση την φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων αναμένεται η επιστροφή του με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Τι γίνεται με την επιπλέον ενίσχυση; «Εμείς συνειδητοποιήσαμε τι συμβαίνει στο μεταγραφικό παζάρι αλλά οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος δεν το κατάλαβαν. Η μεταγραφική περίοδος τελείωνε σε τρεις εβδομάδες, τώρα τελειώνει σε δύο μήνες. Αυτό είναι το δεδομένο, με τους παίκτες βλέποντας το μεταγραφικό παράθυρο να ανοίγει. Κάποιοι παίζουν για την προηγούμενη περίοδο. Εμάς η επιθυμία είναι να έχουμε τους ποδοσφαιριστές όσο πιο σύντομα γίνεται. Την ίδια ώρα η λογική πολλών ποδοσφαιριστών είναι αντίθετη με την δική μας. Και πολλές άλλες Κυπριακές ομάδες είναι στο ίδιο πράγμα. Αν μου επιτρέπεται να πάρω παράδειγμα την ΑΕΚ που έχει σαν κύρια αγορά ενίσχυσης την Ισπανία, τέλος Αυγούστου θα τελειώσουν τα πλέι οφ της Σεγκούντα Ντιβιζιόν. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε γιατί μιλάμε σε καθυστέρηση στην εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Επειδή είμαστε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές για τους οποίους μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον, είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να δούμε. Όταν αποφασίστηκε το 15 Σεπτεμβρίου για λήξη μεταγραφικής περιόδου είπα ότι θα το βρούμε μπροστά μας και επιβεβαιώνομαι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy