Ένας αλλιώτικος αγώνας Καλαθόσφιαρας(pics)

Την Τρίτη, 04/07/20, το διοικητικό συμβούλιο της Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρας Λτδ αποδεχόμενο την πρόσκληση, αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα το διοικητικό συμβουλίου του Σωματείου Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο αγώνας ενώ ήταν μεν φιλικός, οι δυο ομάδες έβαλαν για λόγους τιμής ιδιαίτερη προσπάθεια για την νίκη. Τελικά νικητής της αναμέτρησης ήταν το Δ.Σ της καλαθόσφαιρας, αφού με τρίποντο από τον αρχηγό της ομάδας κ. Κοντογούρη διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του 60-57.

Τα δυο Δ.Σ ευελπιστούν στην αγαστή συνεργασία μεταξύ τους. Το Δ.Σ του σωματείου μέσω του Προέδρου του  κ. Ξενοφώντα Χαραλαμπους ανάφερε ότι θα σταθεί αρωγός στη φετινή προσπάθεια της ομάδας για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του το Δ.Σ της καλαθόσφαιρας μέσω του προέδρου του κ. Δημήτρη Μιχάηλ εξέφρασε κάθε επιτυχία στο νέο Δ.Σ του σωματείου στην ανάθεση των νέων του καθηκόντων, ζητώντας παράλληλα, την άμεση επίλυση του διαχρονικού προβλήματος του δαπέδου του γηπέδου, αφού με την σημερινή του κατάσταση, η ομάδα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στη νέα καλαθοσφαιρική χρόνια.

Τα δυο διοικητικά συμβούλια αναμένονται να αγωνιστούν εκ νέου αφού η όλη συνάντηση χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy