“Θέλουμε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου, χρειαζόμαστε τη δύναμη του κόσμου”

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε σήμερα(6/8) στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Η αρχική τοποθέτηση: «Πλησιάζουμε στο τέλος της προετοιμασίας. Βλέπουμε τα φιλικά, ο προπονητής κάνει τις δοκιμές του και περιμένουμε. Είχαμε χθες το φιλικό με τον Άρη, στο οποίο ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε. Είναι σημαντικό που δουλεύει με το υλικό που θέλει. Είναι σημαντικό που δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού. Προχωράμε με σωστό προγραμματισμό».

Για το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μια κίνηση: «Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Σε γενικές γραμμές, έχουμε ολοκληρώσει. Αν προκύψει κάτι στην πορεία θα το δούμε. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τελείως την πόρτα. Όλα είναι απρόβλεπτα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχει καλή πρόθεση από τον κόσμο. Υπάρχει καλό κλίμα και θέλουμε να το δούμε στην πράξη. Θέλουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε την έμπρακτη στήριξη του κόσμου. Είναι χαμηλές οι τιμές, ενώ προσθέσαμε και κάποια συλλεκτικά δώρα. Χρειαζόμαστε τη δύναμη του κόσμου».

Για το αφιέρωμα που ετοιμάζουν: «Έχουμε πρόθεση να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τους οργανωμένους. Πρόκειται για συγκινητικές ιστορίες. Οι κατάμεστες κερκίδες, ο κόσμος που είναι έξω, θα πρέπει να τους δούμε όλους ξανά. Θέλουμε να συνεχιστεί η ιστορία. Πρέπει να λέμε ότι υπάρχει ο κόσμος της ΑΕΛ. Θέλουμε ξανά τη ζωντάνια του ΑΕΛίστα. Είναι ανεπανάληπτο να έχεις τη στήριξη του κόσμου και ειδικά του ΑΕΛίστα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy