ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβάθμισε σε πορτοκαλί την προειδοποίηση η μετεωρολογική – Που θα φθάσει ο υδράργυρος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 43 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό.

Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη, και τοπικά το απόγευμα, κυρίως στα δυτικά παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 36 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή,  αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy