“Είναι ξεκάθαρος ο στόχος την ανόδου”

Ο προπονητής της ομάδας του Άρη, Λιάσος Λουκά, μίλησε σήμερα(6/8) στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τα φιλικά: «Γίνονται πολλές δοκιμές. Όλες οι ομάδες δουλεύουν επαγγελματικά. Σίγουρα λείπουν τα παιχνίδια στους παίκτες, όμως με τα φιλικά θα είναι πανέτοιμοι. Θα είναι δύσκολη η αρχή».

Για το ότι ο Άρης αγωνίστηκε με Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλωνα και ΑΕΛ: «Ξεκινήσαμε με την Ομόνοια σε ένα φιλικό στο οποίο πήγαμε με μια προπόνηση. Με τις άλλες ομάδες ανταποκριθήκαμε για ένα διάστημα του αγώνα. Δεν είναι δείγμα, δεν είναι μέτρο σύγκρισης για μας αυτά τα παιχνίδια».

Τι ξεχωρίσατε από τις ομάδες; «Ξεχώρισε η Ομόνοια με τους πολλά άτομα στο προπονητικό τιμ. Γίνονται πολλές δοκιμές από όλους για να δουν πράγματα. Τα φιλικά που έκαναν μαζί μας δεν είναι δείγμα. Αυτές οι ομάδες έχουν πολλή ποιότητα. Και στην ΑΕΛ χθες, έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία».

Για τη φετινή προσπάθεια του Άρη: «Είναι ξεκάθαρος ο στόχος την ανόδου. Το ρόστερ είναι υπερπλήρες. Ξέρουμε από την αρχή πως θα παίξουμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Παιχνίδι με παιχνίδι, οι νέοι παίκτες ενσωματώνονται εύκολα».

Για την απώλεια του Τζον Παναγή και αν έχει επηρεάσει την ομάδα: «Η απώλεια του προέδρου θα είναι εκεί. Πάντα θα μας κυνηγά. Αγαπούσε πολύ τον Άρη, δεν έχανε event της ομάδας. Οι υπόλοιποι ψάχνουν λύσεις, ενισχύθηκε και το συμβούλιο. Είναι μεγάλη απώλεια και αφήνει πολλά προβλήματα στο μπάτζετ της ομάδας. Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στο συμβούλιο που θα βοηθήσουν για να κυλούν όλα ομαλά. Θα συνεχίσουμε το πλάνο. Είμαστε θετικοί, βλέπουμε τη δυναμική που υπάρχει στην ομάδα. Οι 34 αγωνιστικές είναι πάρα πολλές πρέπει να είσαι πανέτοιμος για όλα. Αν δεν ανεβεί κατηγορία ο Άρης, θα υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης τα επόμενα χρόνια. Ξέρουμε τις δυσκολίες, όμως έχουμε την ομάδα για να το κάνουμε».”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy