Λάζαρος όπως Λάρσον…(δηλώσεις, δημοσίευμα)

Ήρθε χθες(4/8) φεύγει σήμερα από την Κύπρο χωρίς να υπογράψει στον Απόλλωνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα!!!

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας sport-fm.gr κάνει αναφορά στο ταξίδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Απόλλωνα και όπως αναφέρουν οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου των “γαλάζιων” Φανούριος Κωνσταντίνου σε σημερινές(5/8) του δηλώσεις ανέφερε ότι ο Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει Αθήνα για να αποφασίσει με την οικογένεια του.

Διαβάστε τι λέει το δημοσίευμα:

“Όλα δείχνουν πως «ναυαγεί» η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός ταξίδεψε χθες στην Κύπρο και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναχωρεί από την Μεγαλόνησο και μόνο αν υπάρξει ανατροπή θα υπογράψει στην ομάδα που θα λάβει μέρος στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League”.

Διαβάστε τι ανέφερε ο Φανούριος:

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: “Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο. Ήρθε για να συζητήσει με την ομάδα και να ψάξει λίγο περισσότερο, την πόλη και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Απόλλωνας του έχει καταθέσει πρόταση. Έμεινε ευχαριστημένος από την πόλη και τις εγκαταστάσεις. Θα επιστρέψει στην Αθήνα, να συζητήσει με τη σύζυγο του και να αξιολογήσει την πρόταση του Απόλλωνα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο. Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, χωρίς να εννοώ ότι θα έχει θετική ή αρνητική κατάληξη. Ο Απόλλωνας έκανε ότι μπορούσε για να τον πείσει, από κει και πέρα εναπόκειται στον ίδιο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy