Έγραψε ιστορία η Κοπεγχάγη και πάει Κολωνία

Στα προημιτελικά του Europa League για πρώτη φορά προκρίθηκε η Κοπεγχάγη, που νίκησε 3-0 τη Μπασακσεχίρ στο Πάρκεν, ανατρέποντας την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα.

Μπορεί η φετινή χρονιά εντός συνόρων να ήταν απογοητευτική, αφού έμεινε εκτός τίτλων, αλλά η Ευρώπη φαίνεται ότι είναι μια άλλη ιστορία για την Κοπεγχάγη.

Σε μια σεζόν, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας, με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ολοκληρώνονται προς το τέλος Αυγούστου, η ομάδα του Κάρλος Ζέκα νίκησε με το εμφατικό 3-0 τη Μπασακσεχίρ, ανατρέποντας την ήττα 1-0 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Europa League, το οποίο θα γίνει σε μορφή Final 8 στη Γερμανία.

Αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΛΑΣΚ Λιντς. Το νοκ άουτ παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στην Κολωνία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κοπεγχάγη: Γιόνσον, Βαρέλα, Νέλσον, Μπίελαντ, Μπόιλεσεν (69’ Μπέγκτσον), Μπίελ (84’ Οβιέδο), Μουντραζίγια (54’ Στάγκε), Ζέκα, Φαλκ (84’ Μπάρτολεκ), Κάουφμαν (54’ Νταράμι), Βιντ.

Μπασακσεχίρ: Γκιουνόκ, Καϊσαρά, Σκρτελ, Επουρεάνου, Κλισί, Βίστσα, Καχβετσί (71’ Οτσκάν), Τεκντεμίρ (54’ Ελία), Τοπάλ (54’ Άλεκσιτς), Ντεμπά Μπα, Κριβελί (79’ Γκούλμπραντσεν).

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy