Παρά το deal Λίβερπουλ – Nike, ο Κλοπ συμφώνησε με την Adidas

Η μάχη γιγάντων των αθλητικών χορηγών βρίσκει πλέον Λίβερπουλ και Γιούργκεν Κλοπ σε αντίπαλα στρατόπεδα, καθώς μετά τη συμφωνία του club με τη Nike, ο Γερμανός τεχνικός έκανε το ίδιο με την Adidas.

Από την 1η Αυγούστου στη φανέλα της Λίβερπουλ φιγουράρει πλέον το σηματάκι της NIKE, καθώς το club άλλαξε εταιρεία ένδυσης και αποχαιρέτησε τη New Balance. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ φέρεται να έχει όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2024, ότι θα μπορεί να διαχειρίζεται μόνος του το διαφημιστικό προφίλ του.

Κάπως έτσι κυκλοφόρησε και ότι ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο χορηγίας με την Adidas. Αυτό ίσως να σημαίνει ότι τη στιγμή που η Λίβερπουλ θα φοράει τη φανέλα του ενός αθλητικού γίγαντα, ο Κλοπ θα εμφανίζεται με ξεχωριστό ντύσιμο χορηγία του άλλου γίγαντα.

Ο Κλοπ πάντως έχει ήδη δικούς του χορηγούς, όπως είναι η μπύρα Warsteiner, η αυτοβιομηχανία Opel, ο γίγαντας των ηλεκτρονικών Philips και το τηλεοπτικό γερμανικό δίκτυο Sky.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy