Φιλική νίκη για Απόλλωνα

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ πήρε ο Απόλλωνας σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Τσίρειο.

Οι “γαλάζιοι” με δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο με πρώτο του Γιούστε στο 37΄και μετά από προβολή σε κόρνερ και του Μαλεκκίδη στο 85΄μετά από ωραία προσπάθεια πήραν τη φιλική νίκη. Ο προπονητής του Απόλλωνα όπως ήταν φυσιολογικό προέβηκε σε αρκετές αλλαγές και είδε αρκετά πράγματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι είδε τον Αγκίρε να αποχωρεί τραυματίας, η κατάσταση του οποίου θα αξιολογηθεί, ενώ στο 54΄ο Μπενσοπ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Η ενδεκάδα: Μολ, Σακέτι (Ντένιτς 63′), Πίττας (46′ Ντιγκινί), Νταμπό, Πέδρο, Αγκίρε (Βασιλείου 32′), Γιαννιώτας, Ρομπέρζ, Ψύχας (Μάρκοβιτς 46′), Γιούστε (Σάλαι 46′), ενώ στο 75΄ είχαμε μαζεμένες αλλαγές με τους, Σπόλιαριτς, Μαλεκκίδης, Φιλιώτης και Ματέι στις θέσεις των Πέδρο, Γιαννιώτα, Μπένσοπ και Νταμπό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy