Φινάλε με το βλέμμα στην ουρά για Serie A

Πέφτει η αυλαία με μοναδική εκκρεμότητα ποια εκ των Τζένοα ή Λέτσε θα υποβιβαστεί.

Το Σαββατοκύριακο αυτό ολοκληρώνεται το ιταλικό πρωτάθλημα με μοναδική εκκρεμότητα ποια εκ των Τζένοα ή Λέτσε θα ακολουθήσει την Σπαλ και την Μπρέσια στην Serie B.

Η ομάδα της Γένοβας έχει προβάδισμα ενός πόντου, υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία και υποβιβάζεται μόνο στο εξής σενάριο: να μην κερδίσει η ίδια στην έδρα της την Βερόνα και να κερδίσει η Λέτσε εντός έδρας την Πάρμα.

Όλα τα άλλα «μέτωπα» έχουν κλείσει, με τη Γιουβέντους εδώ και αρκετές αγωνιστικές πρωταθλήτρια, τις Ίντερ, Αταλάντα και Λάτσιο να βγαίνουν στο Champions League, ενώ Ρόμα, Μίλαν και η Κυπελλούχος Νάπολι θα παίξουν στο Europa League.

Πλέον Γιουβέντους, Νάπολι και Αταλάντα στρέφονται σκέφτονται ήδη τις υποχρεώσεις τους στο Champions League (στους «16» με Λιόν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα οι δύο πρώτες, στους «8» με την Παρί η Αταλάντα), ενώ η Ίντερ και η Ρόμα έχουν τους νοκ άουτ αγώνες για τους «16» του Europa League με Χετάφε και Σεβίλλη.

Αναλυτικά η 38η αγωνιστική:

Σάββατο 1/8
Μπρέσια-Σαμπντόρια (19:00)
Γιουβέντους-Ρόμα (21:45)
Νάπολι-Λάτσιο
Αταλάντα-Ίντερ
Μίλαν-Κάλιαρι

Κυριακή 2/8
Σπαλ-Φιορεντίνα (19:00)
Λέτσε-Πάρμα (21:45)
Σασουόλο-Ουντινέζε
Μπολόνια-Τορίνο
Τζένοα-Βερόνα

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy