“Είμαι η πρώτη… μεταγραφή του ΠΑΟΚ” (video)

Ετοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα, δηλώνει ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Ανχελ Κρέσπο.

Ο 33χρονος αμυντικός, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, αναγκάστηκε να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου έξι μήνες. Πλέον, όπως δήλωσε στην κάμερα του «PAOK TV», ο Κρέσπο δήλωσε πως είναι έτοιμος για την επιστροφή του, ενώ με αρκετή δόση χιούμορ τόνισε πως το comeback του θυμίζει νέα… μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως νιώθει:

«Νιώθω καλά. Φόρτισα λίγο τις… μπαταρίες μου στις ημέρες των διακοπών. Τώρα νομίζω ότι είναι μια καλή περίοδος για μένα στην προετοιμασία, να παίξουμε σε κάποια φιλικά παιχνίδια, ώστε να επανέλθω σε καλή φυσική κατάσταση και να ξεκινήσω τη νέα σεζόν στο 100%».

Για το αν θα αποτελέσει την πρώτη εσωτερική μεταγραφή του ΠΑΟΚ καθώς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση:

«Έτσι νομίζω. Επέστρεψε μια μέρα αργότερα, δεν έχω αγωνιστεί τους τελευταίους έξι μήνες, οπότε ναι είμαι σαν καινούριος παίκτης. Άρα πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον στόχο του Champions League και αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως το κάναμε μέχρι τώρα. Δεν είχαμε πολλές μέρες κενό, οπότε νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχουμε αρκετές ημέρες να δουλέψουμε και να είναι όλα έτοιμα. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy