Έκανε πάρτι γενεθλίων της κόρης της η γυναίκα που έσπασε την καραντίνα, μεγαλώνει η αλυσίδα

Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί για τα θετικά στον ιό άτομα που παραβιάζουν την καραντίνα για να κάνουν το τεστ ιδιωτικά και κυκλοφορούν στην κοινότητα μεταδίδοντας τον ιό και σε άλλα ανυποψίαστα πρόσωπα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η γυναίκα που έφθασε από τις ΗΠΑ και βρέθηκε θετική στον ιό, μετέδωσε τον covid19 σε συνολικά οκτώ άτομα, μέχρι στιγμής, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί καθώς τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, φαίνεται να είναι αρκετά.

Η συγκεκριμένη γυναίκα από την Λάρνακα όχι μόνο έσπασε την καραντίνα και επισκέφθηκε το Τρόοδος και την Πάφο, μετέβηκε σε διάφορα εστιατόρια και καφετέριες, αλλά σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση, φαίνεται πως η ίδια διοργάνωσε και παιδικό πάρτι με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα διοργάνωσε πάρτι της κόρης της, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί συμμαθητές  του παιδιού από το σχολείο, με αποτέλεσμα ο ιός να μεταδοθεί και σε παιδιά που παρευρέθηκαν στο πάρτι.

Συνοπτικά, τα περισσότερα από τα οκτώ άτομα που φαίνεται να μετέδωσε τον ιό, είναι παιδιά που παρευρέθηκαν στο συγκεκριμένο πάρτι.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy