“Ο Σωφρόνης θα επιλέξει ποιον παίκτη θέλει για να αρχίσουν οι επαφές”

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε σήμερα(31/7) στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τι γίνεται με το κομμάτι προγραμματισμός και πως προχωρά η προετοιμασία; «Μεταγραφικά δεν προκύπτει οτιδήποτε στην ομάδα, έχουμε συμπληρωμένο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και έχουμε μέρες για να το ολοκληρώσουμε. Έχουμε και φιλικό με την ΑΕΚ στην Λεμεσό και θα είναι τηλεοπτικό στο κανάλι της ομάδας στο You Tube. Δεν θα υπάρχει η ευκαιρία στον κόσμο να έρθει γήπεδο, δεν λάβαμε κάτι επίσημο μετά τα νέα κρούσματα στη Λεμεσό».

Σιγά, σιγά ανεβαίνουν οι ρυθμοί, είναι δυνατό το φιλικό της Κυριακής: «Το πλάνο της προετοιμασίας ήταν να δουλέψουμε σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο σε θέματα φυσικής κατάστασης. Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο στάδιο και από Δευτέρα θα μπούμε στο στάδιο του μονταρίσματος όπου θα δουλέψει ο προπονητής σε θέματα τακτικής, ομοιογένειας και να δοκιμάσει και τα σχήματα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.  Μετά τις 12-13 Αυγούστου θα έχουμε μια καλή εικόνα του Απόλλωνα».

Για την περίπτωση Χριστοδουλόπουλου: «Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία, δεν το κάναμε ποτέ εξάλλου. Τα χειρίζεται ο πρόεδρος με τον προπονητή, ειδικά ο προπονητής δίνει εισηγήσεις στον πρόεδρο. Περιμένουμε να αποφασίσει ο Σωφρόνης να επιλέξει ποιον παίκτη θέλει για να αρχίσουν οι επαφές».

Τέθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα; «Όχι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αλλά όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο».

Με τον Ενσούε τι γίνεται; «Όταν θα πάρει απόφαση ο Σωφρόνης να τον χρησιμοποιήσει θα τον χρησιμοποιήσει. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον προπονητή».

Τι γίνεται με τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό; «Ο Ντιγκινί έρχεται απόψε από την Γερμανία, ο Χάμπος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ανεβάσει εντάσεις. Ο Γιούστε είχε μια μυϊκή ενόχληση, δεν έπαιξε στα τελευταία δύο φιλικά. Ο Ντένιτς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος»

Για την  συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών: «Γιατί να ξεχνάμε το παρελθόν. Στον Απόλλωνα δεν ξεχνάμε, είναι το μόνο σίγουρο. Αν το κάνουμε θα δείξουμε ασέβεια στον κόσμο. Να αποδείξουν στο γήπεδο από δω και πέρα ότι είναι ακριβοδίκαιοι. Για κάποια πράγματα που έθεσε ο κ. Κίρζης δεν πήρε απαντήσεις, θέματα που στέρησαν και τίτλους. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να δούμε πράξεις. Πως θα πείσουμε τον κόσμο πως χάσαμε τα πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είμαστε ούτε απέναντι τους, ούτε μαζί τους, ο κάθε ένας την δουλειά τους».

Δηλαδή επιμένετε για ξένους διαιτητές; «Δεν βλέπουμε πρόσωπα και Εθνικότητες, αυτοί που παίζουν να είναι ακριβοδίκαιοι».

Τι γίνεται με τα εισιτήρια διαρκείας; «Ξεπεράσαμε τα 1300 από τα 2300 που αναλογούν στην δυτική. Καθημερινά υπάρχει ζήτηση και αν συνεχίσουμε έτσι λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα εξαντληθούν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy