Το ψάχνει και για Ουάρντα ο Απόλλωνας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας πολλά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που έπεσαν στο τραπέζι για ενίσχυση στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του Απόλλωνα μετά το ναυάγιο με τον Λάρσον.

Ένα όνομα που βολιδοσκοπήθηκε όπως οι νεότερες μας πληροφορίες αναφέρουν είναι και αυτό του Αμίρ Ουάρντα, του Αιγύπτιου που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Αιγύπτιος που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό κορυφής την περσινή χρονιά ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει από τον Παναιτωλικό και είχε αρχικά δοθεί για δύο χρονιές δανεικός στον Ατρόμητο. Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρωνόταν τον Γενάρη του 2021 και ανανεώθηκε για επιπλέον ένα εξάμηνο μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα βολιδοσκόπησαν τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή καθώς η μεταγραφή του φαντάζει πολύ δύσκολη και το συμβόλαιο του είναι πολύ ακριβό. Αν η υπόθεση προχωρήσει θα το γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy