«Τιμώρησε» την πρωταθλήτρια!

Η Κάλιαρι… τιμώρησε την Γιουβέντους που έχει ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα της Serie A, αφού επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σιμεόνε και Γκαλιάνο. Νίκες για Φιορεντίνα και Ρόμα.

Στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Scudetto φαίνεται πως έχει μείνει η Γιουβέντους. Οι… μπιανκονέρι ηττήθηκαν εκτός έδρας με 2-0 από την Κάλιαρι, η οποία έφτασε τους 45 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση. Από την άλλη η ομάδα του Σάρι έμεινε στους 83.

Το σκορ για τον σύλλογο της Σαρδηνίας άνοιξε ο Γκαλιάνο στο 8′, ενώ το 2-0 έγραψε ο Τζιοβάνι Σιμεόνε (γιος του Τσόλο) στο 45′.

Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στα 31 γκολ και απομακρύνθηκε το Χρυσό Παπούτσι, καθώς ο Ιμόμπιλε βρίσκεται στα 35!

Τεσσάρα η Φιορεντίνα, διπλό πεντάδας η Ρόμ

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς η Φιορεντίνα διέλυσε με 4-0 την Μπολόνια και βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης με 46 πόντους.

Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Κιέζα που πέτυχε χατ-τρικ (48′, 54′, 89′), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Μιλένκοβιτς στο 74′

Τέλος η Ρόμα κλείδωσε την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League, αφού επιβλήθηκε με 3-2 της Τορίνο εκτός έδρας με τους Τζέκο, Σμόλινγκ και Ντιαβαρά να απαντούν στο 1-0 του Μπερενγκουέρ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σίνγκο στο 66′.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy