Στον Απόλλωνα Ραφαήλ Ελευθερίου και Παναγιώτης Μάρκου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις με Κύπριους διεθνείς καλαθοσφαιριστές προχώρησε ο Απόλλωνας. Συγκεκριμένα έκανε δικό του τον Ραφαήλ Ελευθερίου που πέρσι αγωνιζόταν δανεικός από τον Κεραυνό στους “γαλάζιους” και τον επίσης πρώην καλαθοσφαιριστή του Κεραυνού Παναγιώτη Μάρκου.

Ο Ραφαήλ Ελευθερίου γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1994 και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Από πολύ μικρός ξενιτεύτηκε και εντάχθηκε στις φημισμένες ακαδημίες «Μαντουλίδη» στην Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε μέχρι το 2014 που πήγε στην Αμερική, συνδυάζοντας σπουδές και μπάσκετ. Πέρσι ήταν δανεικός στον Απόλλωνα ενώ φέτος αποκτήθηκε με ελευθέρα μεταγραφή.

Ο Παναγιώτης Μάρκου χαρακτηρίζεται από τους γνώστες της Κυπριακής καλαθόσφαιρας σαν το NEW BIG THING. Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών με ύψος 1.91 αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις 2 &3. Προσόν του που τον κάνει και ξεχωρίζει το φοβερό του σουτ από μακρινή απόσταση με μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν δανεικός από τον Κεραυνό στην Ε.Ν.Π.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy