«Συναγερμός» στην Ισπανία μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε πέντε ομάδες(pics)

Σε κατάσταση… συναγερμού βρίσκονται στην Ισπανία μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές πέντε ομάδων, κάτι που είναι βασικό θέμα και στις μεγάλες εφημερίδες της χώρας που μιλάνε για κίνδυνο ενόψει της νέας σεζόν.
Η αρχή έγινε με την Φουενλαμπράντα ομάδα της 2ης κατηγορίας, η οποίο μετράει συνολικά 28 θετικούς στον κορωνοϊό, ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας. Ακολούθησε η Ρεάλ και τον Μαριάνο που βρέθηκε θετικός, αλλά και η Σεβίλλη με τον Νεμάνια Γκούντελι.
Όμως υπήρξε και συνέχεια αφού η Σαραγόσα και η Αλμερία αποκάλυψαν ότι και αυτές έχουν κρούσματα κορωνοϊού, δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι οφ ανόδου της 2ης κατηγορίας.
Στην Ισπανία Marca και AS έχουν ως βασικό θέμα στα πρωτοσέλιδα τους τα κρούσματα του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι υπάρχει κίνδυνος για τις ομάδες αλλά και για το νέο πρωτάθλημα λόγω της χαλάρωσης των μέτρων όχι μόνο από την πλευρά της Κυβέρνησης αλλά και από τους ίδιους τους συλλόγους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy