Η Σέλτικ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα

Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Σκωτσέζους. Είχε ταξιδέψει στη Γλασκώβη από την Τρίτη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αφού υπήρξε η συμφωνία της Σέλτικ με την ΑΕΚ, προχώρησε και η συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αναμένεται τώρα η παρουσίαση του Μπάρκα από τη νέα ομάδα του και, την προσεχή Κυριακή αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στη Χάμιλτον.

Η Ένωση έκανε αποδεκτή την πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ, που με τα μπόνους μπορεί να φτάσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μπάρκας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας 111 εμφανίσεις.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 26χρονος διεθνής τερματοφύλακας έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, το οποίο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών θα του αποφέρει ετησίως πάνω από 800.000 ευρώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy