Φιλική ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο «Προπονητικό Κέντρο Ρέντη». 
Οι ερυθρόλευκοι που ήταν καλύτεροι από την Ομόνοια στο πρώτο μέρος άνοιξαν το σκορ στο 39′. Αρχικά έγινε το λάθος από τον Λούφτνερ, ο Μπα βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνο που απέκρουσε σε πρώτο χρόνο όμως στην επαναφορά έγινε το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου ο Βαλμπουενά με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Φαμπιάνο για το 2-0.
Η καλύτερη στιγμή για τους πράσινους ήταν στο 12ο λεπτό όταν το σουτ του Γκόμεθ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στην επανάληψη η Ομόνοια μπήκε καλά και έχασε ευκαιρία στο 49′ με τον Τιάγκο όμως λίγο μετά ο Ραντζέλοβιτς με κεφαλιά νίκησε ακόμα μια φορά τον κίπερ της Ομόνοιας για να κάνει το 3-0.
Μπορεί η Ομόνοια να έφτιαξε φάσεις, να είχε δοκάρι όμως ο Ολυμπιακός έδειξε πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και πήρε τη φιλική νίκη. Ο αγώνας ήταν σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Για τους ερυθρόλευκους ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει και το Ευρωπαϊκού αγώνα με την Γουλβς ενώ για τους πράσινους της Λευκωσίας ένα πολύ καλό φιλικό στο στάδιο προετοιμασίας που βρίσκονται.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy