Ολυμπιακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ για να ορίσει τον τελικό, αύριο, Πέμπτη!

Η κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ καλά κρατεί. Ένα ακόμη επεισόδιο… παίζεται με το εξώδικο των πρωταθλητών κατά της Ομοσπονδίας για να ορίσει τον τελικό με την ΑΕΚ, αύριο, Πέμπτη 30/7!

Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ «τελικός Κυπέλλου 2020» που έτσι κι αλλιώς έχει καταντήσει… φαρσοκωμωδία εδώ και πολλές πολλές μέρες και φανερώνει πολλοστή φορά την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μετά την πρόσφατη «απίθανη απόφαση» της ΕΠΟ ορίστηκε για τις 30 Αυγούστου, αλλά στον Πειραιά συνεχίζονται οι αντιδράσεις! Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης με εξώδικο προς την ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός τονίζει πως η απόφαση της Ομοσπονδίας να ορίσει τον τελικό για τις 30 Αυγούστου «αλλοιώνει την ακεραιότητα τόσο της διοργάνωσης όσο και της αναμέτρησης» αφού μεταθέτει τον αγώνα ουσιαστικά για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν ο τελικός να οριστεί το αργότερο έως την Πέμπτη 30 Ιουλίου. Δηλαδή αύριο, κάτι που όπως καταλαβαίνουν οι πάντες είναι απίθανο να συμβεί!  Στο Ολυμπιακό επισημαίνουν πως η ΕΠΟ αγνόησε τις οδηγίες της FIFA και της UEFA ενώ επικαλείται και την πρόσφατη δήλωση του Χέρμπερτ Χούμπελ για παραβίαση του κανονισμού!

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy