Αρνητικά τα τεστ των εργαζομένων στην Μαρίνα Λεμεσού

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από σήμερα το πρωί η Μαρίνα Λεμεσού, με όλους τους χώρους εστίασης να επιστρέφουν στην κανονικότητα, αφού ανακοινώθηκαν και επίσημα τα αποτελέσματα όλων των τεστ του προσωπικού, τόσο της Μαρίνας Λεμεσού όσο και των χώρων εστίασής της, με αρνητική ένδειξη.  
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, “μετά την πολύωρη απολύμανση σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους της, αλλά και την υπεύθυνη στάση που κράτησε η Εταιρεία και όλοι οι ένοικοί της, αφήνοντας κλειστούς τους χώρους εστίασης που δεν είχαν παραλάβει χθες τα επίσημα αποτελέσματα των τεστ, τόσο για την προστασία της δημόσιας υγείας όσο και του προσωπικού, η Limassol Marina Ltd επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι προτεραιότητά της παραμένει πάντα η δημόσια υγεία και ασφάλεια”.
Παράλληλα, έχει ήδη ενεργοποιηθεί η διαδικασία τυχαίων δειγματοληπτικών ελέγχων επί τακτικής βάσεως ανάμεσα στα μέλη του προσωπικού που εργάζονται στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Λεμεσού, ακολουθώντας το ποσοστιαίο μοντέλο που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση. Τέλος, η Εταιρεία αναφέρει ότι εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε όλα τα υποστατικά που φιλοξενούνται στους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού, προκειμένου να συνεχίσουν να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα, οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας, καθιστώντας έτσι τη Μαρίνα Λεμεσού ως έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy